WDcartoons.com wordt u aangeboden door Wouter Diesveld, cartoonist en software developer te Amsterdam.

Het werk van Wouter Diesveld is ondermeer gepubliceerd in Propria Cures, De Brakke Hond, Bloeddorst, Stripblad De Lijn, NRC.next, Parcifal en StripNieuws. Na diverse uitgaven in eigen beheer verscheen in 2008 het album Muis Mollie zet Bussen in bij uitgeverij De Blauwe Bloem. In 2009 begon hij aan de prentenserie Tiny. Een deel van deze serie was in 2010 te zien tijdens de expositie Absurdism is our Religion in Ship Of Fools Gallery te Den Haag. In datzelfde jaar verschenen twee Tiny-prenten in zeefdruk.

Coca Cola
Wouter Diesveld samen met mandala-tekenares Mieke Diesveld Bestebroer en hun sponsor Coca Cola

Muis Mollie Vertellingen (2012/2013) - Tijdens de Muis Mollie Vertellingen bespreekt Wouter Diesveld cartoons uit zijn cartoonbundel Muis Mollie Zet Bussen In. Er wordt dieper ingegaan op onderliggende thema's waarbij je als luisteraar de kracht van de personages kunt gaan ervaren. Zo wordt bijvoorbeeld op indringende wijze uiteengezet hoe een boom het voor elkaar weet te boksen om schaduw op een heuvel te werpen.

De Muis Mollie Vertellingen zijn o.m. gehouden in de Engelenbak, het Comedy Theater, het Torpedo Theater, het Comedy Caf´┐Ż, CREA en in een tankstation.

Meer info: